Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού παρατείνει την διάρκειά της Εβδομάδας Ακράτειας έως 30/6

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης μαζί με τον Πρόεδρο της Ουρολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος κ. Σταύρο Χαραλάμπους και τον Σύμβουλο Επικοινωνίας κ. Ντίνο Κωστόπουλο

Ο Πρόεδρος της Ουρολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος κ. Σταύρος Χαραλάμπους με τον καθηγητή του ΑΠΘ κ. Ευάγγελο Ιωαννίδη και τον Αντιπρόεδρο της ΟΥΕΒΕ κ. Γεώργιο Δημητριάδη.

Η μεγάλη συμμετοχή του κοινού στις εκδηλώσεις της Εβδομάδας Ακράτειας, τόσο στους κατά τόπους Δήμους όσο και στο πολεοδομικό συγκρότημα του Δήμου Θεσσαλονίκης, οδήγησαν τον διοργανωτή φορέα που είναι η Ουρολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος να αποφασίσει την παράταση των δράσεων μέχρι και τις 30 Ιουνίου. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 27/6 κλιμάκιο ιατρών θα επισκεφθεί για την ενημέρωση των πολιτών τον Δήμο Πυλαίας - Πανοράματος - Χορτιάτη, στις 6 μ.μ. στο ΚΑΠΗ Χορτιάτη και στις 8 μ.μ. στο ΚΑΠΗ Πυλαίας, ενώ παράλληλα τα περισσότερα ιατρεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα δωρεάν εξετάσεων θα δέχονται ασθενείς μέχρι και την Τετάρτη 29 Ιουνίου και για τον σκοπό αυτόν οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν με την ανοικτή τηλεφ. γραμμή της ΟΥΕΒΕ 2310- 534198 κατά τις ώρες 09:00 - 14:00 και 17:00 - 20:00.

 Ο Πρόεδρος της Ουρολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος κ. Σταύρος Χαραλάμπους με τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Υγείας κ. Χάρη Αποστολίδη και τον πρόξενο κ. Άγι Κυνηγόπουλο.

Ο πρόεδρος της Ουρολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος κ. Σταύρος Χαραλάμπους μαζί με στελέχη και προέδρους σωματείων ιατρικής περίθαλψης, τον αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χάρη Αηδονόπουλο και τον Σύμβουλο Επικοινωνίας κ. Ντίνο Κωστόπουλο.

Επιτυχία σημείωσε επίσης και η κεντρική εκδήλωση της "Εβδομάδας Ακράτειας" που πραγματοποιήθηκε χθες στο ξενοδοχείο "Ηλέκτρα Παλλάς" με κεντρικό ομιλητή τον καθηγητή και πρόεδρο της Ουρολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος κ. Σταύρο Χαραλάμπους και με θέμα "Η ακράτεια ούρων και ποιότητα ζωής". Χαιρετισμό στην εκδήλωση έκαναν εκ μέρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Υγείας κ. Χάρης Αποστολίδης, εκ μέρους της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης ο Αντιπεριφεριάρχης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας και εκ μέρους του Δήμου Θεσσαλονίκης ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χάρης Αηδονόπουλος. Χαιρετισμό επίσης έκανε εκ μέρους της πανεπιστημιακής κοινότητας ο καθηγητής ουρολογίας του ΑΠΘ κ. Ευάγγελος Ιωαννίδης, ο οποίος συνεχάρει τους διοργανωτές για την εξαιρετική πρωτοβουλία και επιτυχία. 

 Στο περίπτερο της Εβδομάδας Ακράτειας στην Πλατεία Αριστοτέλους οι δημότες της πόλης ενημερώθηκαν για την ακράτεια ούρων και έκλεισαν εκατοντάδες ραντεβού σε περισσότερα από 50 ιατρεία για δωρεάν εξετάσεις. 

 
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας συνεχάρει τους διοργανωτές για την εξαιρετική και επιτυχημένη πρωτοβουλία τους.  

Η Εβδομάδα Ακράτειας στη Θεσσαλονίκη συμπεριλαμβάνεται στο επίσημο πρόγραμμα της Παγκόσμιας Εβδομάδας για την Ακράτεια - World Continence Week (WCW) που διεξάγεται υπό την αιγίδα της International Continence Society (ICS) με σκοπό την ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών και ιδιαίτερα της τρίτης ηλικίας, αυτό ανακοίνωσε στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΟΥΕΒΕ κ. Στ. Χαραλάμπους, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή και στο γεγονός ότι σε όλα τα side του εξωτερικού σε περισσότερες από 42 χώρες προβάλλεται με αυτόν τον τρόπο και η πόλη της Θεσσαλονίκης διεθνώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου